Miért Lélek-Varázs Ékszerek

“A művészi alkotás, a sport, a tánc, a tanítás, a pszichoterápia – vagy bármi egyéb tevékenység – mesteri szintjén az elme már vagy nem kap szerepet, vagy csupán másodlagosat. Ilyenkor egy olyan erő és intelligencia veszi át az irányítást, ami nagyobb nálad, s ugyanakkor lényegében veled mégis egy. Többé már nem zajlik döntéshozatali folyamat: a megfelelő tettek spontán módon történnek meg, s azokat nem ,,te” teszed. Mesteri szinten élni az életet: a kontrollálás ellentéte. A nagyobb tudatosságra hangolódsz.
Az cselekszik, beszél, végzi el a munkákat.
Minden igazi művész – akár tudatában van, akár nem – az elmenélküliségből, a belső csöndből alkot. Ezt követően az elme csak formába önti a kreatív sugallatot vagy fölismerést. Még a nagy tudósok is arról számolnak be, hogy alkotó áttörésük pillanatai a mentális nyugalom idejére estek.”

(Eckhart Tolle)

A Lélek-Varázs-Ékszerek is egy emelkedettebb állapotban és energiákkal készültek. Figyeld meg, melyik szólít meg, melyik hív, azt fogod kiválasztani, amelyik energiáira, kódjaira éppen vágysz Lélek szinten.

Mindegyik ékszerből egy darab készült, nem sorozatgyártással jöttek létre és nem is “utángyárthatóak”.

Ezen ékszerek valódi értékét nem is annyira a bennük található anyagok adják, hanem azok az energia-minőségek, melyek beleszövődtek és segítenek Téged abban, amiben kell.

Figyelj hát, és hallgass Lelked hívására!

Szeretettel: Kalocsai Ágota

A Lélek-Varázs ékszerek megrendelhetőek az alábbi e-mail címen:

lelekvarazsekszerek@gmail.com